12 Mart 2017 Pazar

Deca Durabolin ( Nandrolone ) ( Detaylı ) nasıl kullanılır ve kürü , dozajı nedir ?

Deca Durabolin ( Nandrolone ) nasıl kullanılır ve kürü , dozajı nedir ?


Deca Durabolin ( Nandrolone ) hemen hemen her şeyle iyi bir kür olur. Hafifçe aromatize olması ve progestagenik etkinliği nedeniyle, çoğunlukla canavarca büyük olan herkes tarafından bir hacim yapıcı bileşiği olarak kullanılır.Su tutma bir gerçektir.Deca Durabolin ( Nandrolone ), haftada 200-600 mg dozlarda kullanılır. 400 mg, başka bir ürünle birlikte kullanıldığında, biraz deneyimli bir kullanıcının ortak önerisidir. Deca-durabolin'de bulunan gibi decanoat olarak Nandrolone, 10 karbon uzun etkili bir esterdir. Bu, uzunca bir faaliyete sahip olduğu için haftalık 1 enjeksiyonun yeterli olamayacağı anlamına gelir.


Bu etki için, tercihen başka bir aromatize edici bileşik ile kür yapılır. İlk etapta, cypionate, enantate veya sustanon 250 gibi uzun etkili bir testosteron. Yeni başlayan bir kür için, testosteron bileşiğinin en aktif bileşik olduğunu ve bu nedenle nandrolon dozunu Testosteron. Genellikle başlayanlar, 400 mg nandrolon ve 250 mg testosteron başlamak için sabırsızlanıyorlar. Daha iyi bir öneri 200 mg nandrolon ve 500 mg testosteron olacaktır. Sonra nandrolone'u 400 mg kulanın.



Aynı zamanda Anapolon veya Dianabol'un dozları için de iyi bir uyum sağlar, ancak ne bileşik ne de karaciğer toksisitesi nedeniyle nandrolone decanoate süresince kullanılamaz. Bu, uzun etkili bir testesteron esteri için geçerli değildir. Genellikle nandrolone ve testosteron , kazançları ve gücü artırmak için Anapolon veya Dianabol ile ilk birkaç hafta boyunca bir araya getirilir.

Stanazolol (Winstrol / Strombafort) eşlik eden nandrolone kürü, özellikle Jinekomasti'ye  oldukça yatkın olanlar için mantıklıdır. Stanazolol'un progesteron reseptörü için rekabet edebileceği genel olarak kabul görür ve nandrolon bir progestin görevi yapabildiğinden, bu bilge bir önlemdir. Progesteron östrojeni agonize ederken, nandrolon sadece biraz aromatize olur ve orta nandrolonlu Jinekomasti vakaları nadirdir, 

İkincil ürünler için, kimse bütün aromataz dönüşümünü tam olarak engelleyemediğinden Progestagenik etkinin bir sonucu olarak östrojen aktivitesinin artması nedeniyle küçük bir amaca hizmet edeceğinden Cytadren gibi bir anti-aromataz düşünmeniz gerekir. Bir östrojen reseptör antagonisti kullanmak, belli ki açık saçık geçirmez olmasa da bazı yararlar sağlayabilir. Agonize edilmiş veya değildir, reseptör östrojenine bağlanmadan etkisinin çoğunu kaybederler. Nandrolon ile bir kür sırasında stanazolol ve Clomid ya da Nolvadex kullanılması genellikle en iyi reçetedir. Bu tür maddelerin post-cycle kullanımı HPTA'nın daha hızlı iyileşmesini ve kazanımları korumasını sağlamak için de tavsiye edilir ve nandrolone çok uzun süre aktif kalacağı için tercihen steroid kürü yapacağınız zamandan daha uzun süre önerilir.

Related Articles

0 yorum:

Yorum Gönder

Bazı Paylaşımlar

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Attention

Disclaimer (Feragatname)


Web sitesinin yalnızca bilgi amaçlı olduğu ve web sitesi sahipleri ve operatörlerinin, site içeriği için tamamen veya kısmen hiçbir şekilde sorumlu olmadığı unutulmamalıdır. Sahipleri ve operatörleri yasadışı steroid kullanımından sorumlu değildir ve steroid kullanımını teşvik etmemektedir.


Web sitesi yalnızca kişisel, ticari olmayan kullanım için kullanılmalı ve metin, grafik, logo, resim, ses, video vb. Web sitesinin içeriği bu web sitesinin malıdır ve çoğaltılamaz, aktarılamaz veya dağıtılmamalıdır. izni. Bazı ülkelerde steroidlerle ilgili tüm satın alma, kullanma, yeniden satış, dağıtım ve tüm işlemlerin yasadışı olduğunu ve site ziyaretçilerinin tüm yasal ve sağlıkla ilgili komplikasyonlardan tamamen sorumlu olduğunu lütfen unutmayın.


Web sitemizi ziyaret edenler, siteye girerek, bu sitenin sağlayıcılarını, sahiplerini ve yaratıcılarını, doğabilecek herhangi bir sorumluluktan serbest bırakır ve deşarj eder. Açıkça burada verilmeyen herhangi bir hak saklıdır ve bu bildirimin içeriği herhangi bir zamanda, herhangi bir bildirimde bulunmaksızın, takdir yetkimiz dahilinde değiştirilebilir. Bu Sitenin kullanımı, Feragatnameyi, Gizlilik politikamızı ve kullanım şartlarımızı okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi ve herhangi bir şart veya yasal yetkiye sahip olmadan bunları kabul ettiğinizi gösterir.


Web sitesi yalnızca bilgi sağlamak amacıyla diğer web sitelerine bağlantılar içerir ve bu bağlantılarla ilgili içerik veya herhangi bir şey teşvik etmemektik veya onaylamamaktayız. Bu web sitesinin ve sahiplerinin ve operatörlerinin gizlilik uygulamaları, faaliyetleri veya bu sitelerin içeriğinden hiçbir şekilde sorumlu değildir. Web sitemize erişerek, tam bir rıza göstermiş oluyorsunuz ve bu Web sitesinin sahipleri ve operatörlerinden düzenli olarak e-posta yoluyla bilgi almayı kabul ediyorsunuz.



Please note that the website is meant only for informational purposes and the website owners and operators are not in any way liable, in whole or in part, for the site content. The owners and operators are not responsible for illegal steroid use and do not promote the use of steroids.


The website should be used only for individual, non-commercial use and content of website, including text, graphics, logos, images, audio, video, etc. are property of this website and should not be reproduced, transferred, or distributed without written permission. Please note that the purchase, use, resale, distribution, and all actions related with steroids are illegal in some countries and site visitors are fully responsible for all legal and health complications.


The visitors to our website, by accessing the site, releases and discharges the providers, owners and creators of this site from any and all liability which might arise. Please note that any rights not expressly granted herein are reserved and the contents of this statement may be altered at any time, at our discretion, without any notice. Use of this Site indicates that you have read and agreed to our Disclaimer, Privacy policy, and terms of use and agree to them in full and without any conditions or legal authority.


The website contains links to other websites for the purpose of providing information only and we do not promote or endorse content or anything else in the respect of these links. This website and its owners and operators are not responsible in any way whatsoever for the privacy practices, activities or content of such sites. Even though we make every single effort to provide virus-free files, we do not guarantee uncorrupted files. By accessing our website, you provide complete consent and agrees to receive information via email from the owners and operators of this Website on a regular basis.