12 Mart 2017 Pazar

Testosteron Cypionate ( Detaylı ) nasıl kullanılır ve kürü , dozajı nedir ?

Testosteron Cypionate nasıl kullanılır  ve kürü , dozajı nedir ?

Testosteron en güçlü bileşiktir, bu yüzden kendiliğinden kullanmak için mükemmel bir steroid'dir.Testosteron  Cypionate gibi uzun etkili bir ester ile haftada 500-1000 mg 10 hafta boyunca kullanılmasıyla çok net sonuçlar verir. Şimdiye kadar çok büyük bir insanın şiştiğini gördüyseniz, testosteron bunun nedeni olmuştur. Bununla birlikte, testosteron sıklıkla kür yapılır . Yan etkilerin yüksek olması nedeniyle insanlar daha az riskli bir kür elde etmek için genellikle testosteron ve daha yumuşak bir bileşen yığını ayırır, ancak kazançlarından vazgeçmek zorunda kalmadan. Primobolan, Boldenon Equipoise ve Deca-Durabolin bu konuda seçilecek steroid'lerdir. Deca muhtemelen son derece ılımlı androjenik yapısı nedeniyle en popüler gibi görünüyor. Ancak Deca, diğer yan etkiler için en yüksek risklerden biri olduğundan, muhtemelen tavsiye etmeyiz. Deca kullanılırsa, haftada 500-750 mg testosterona genellikle 200-400 mg doz eklenir.
Primobolan bazen tercih edilir ve aromaterize olmamasından dolayı kullanışlı olabilir, bu da toplam su tutma seviyesini ve yağ seviyesini daha fazla test veya Deca'dan çok daha düşük hale getirecektir. Ne yazık ki, yumuşak doğası östrojen eksikliği ile birleşince Primobolan çok zayıf bir kütle üreticisi haline geldi. Yine, 300-400 mg dozlarında  kullanılır. Aslında daha yüksek bir doz öneririm, ancak Primobolan için geçerli fiyatlarla çok popüler olacağını düşünmüyorum. Kişisel tercihim Boldenon Equipoise'a gider. Androjenik olarak, Deca'dan çok daha güçlü değildir çünkü 5-alfa-redüktaz enzimi için hiçbir yakınlık yoktur ve sadece testosteron kadar androjeniktir. Deca'nın iki katı kadar güçlü, mg için mg ve yan etkilerin daha düşük bir oluşumuna sahiptir. Bazı östrojenleri vardır, fakat bir sürü şey yoktur, bu yüzden Deca'nın yaptığı gibi onu şişirmeden ziyade bir insanı eğilme eğilimindedir. Ayrıca, testosteronun normalde zıt bir etkiye sahip olması nedeniyle kazançları artıran ve aerobik performansı geliştiren iştah artar.

Tabii ki testosteron cypionate bunlardan başka herhangi bir sayıda bileşik ile istiflenebilir, ancak bunlar en iyi eşleşmeyi sağlarlar. Testosteron ile kür yapıldığında , diğerinin getirdiği şeylere bakması gerekir. Ya testosteronun olmadığı veya nominal olarak daha güvenli olduğu bir özellik taşır. Testosteron tüm kütleyi getirecektir, bu nedenle kütleyi tek başına arttırmak için başka bir steroid eklemek, faydasızdır. Daha fazla  testosteron bunun için en iyi çözümdür.

Bununla birlikte, uzun etkili testosteron esterleri kullanırken bir diğer bileşiklere aşina olması gerekir. Her şeyden önce anti-estrojenler. Testosteronun aromatizasyon oranı oldukça yüksek, bu nedenle su tutma oranı ve yağ kazancı bir olgu ve jinekomasti asla uzakta değil. Sorunlar ortaya çıkarsa, günde 20 mg Nolvadex'i başlatın ve sorunların ortadan kalkmasına kadar bunun üzerinde durmak en iyisidir. Kazançları azaltabileceği için, bütün bir kür için üzerinde durmayın . Bir aromataz bloke edici açısından, testosteron, Primobolan'ı aslında arımidex üzerinde tercih edilebileceği birkaç bileşikten biridir. Proviron sadece östrojen seviyesini düşürmekle kalmaz aynı zamanda bir testosteron döngüsünde uzun süre kullanılabilir, aynı zamanda kandaki cinsel hormon bağlayıcı proteinlere büyük bir çekiş ile bağlanır ve vücutta daha yüksek serbest testosteron seviyesine izin verir. 

Genellikle Testosteron Cypionate 50-100 mg yeterlidir, maksimum sonuçlarda alt sınır tercih edilir, çünkü östrojen kazançlarda önemli bir rol oynamaktadır, ancak östrojen hakkında daha endişeli olanlar daha yüksek bir dozaj tercih etmelidir. Androjenik yan etkileri (saç dökülmesi, prostat hipertrofisi, sesin derinleşmesi) endişe edenler için saç dökülmesi tedavisinde finasterid kullanılabilir. Bu, 5-alfa-redüktaz enzimini bloke eder ve testosteronun daha androjenik bileşik DHT'ye dönüşümünü durdurur. DHT, östrojenik kabarmayı düşürür, serbest testosteron seviyelerini arttırır ve testosterondan 3-4 kat daha güçlü olan çok güçlü bir androjendir. Bununla birlikte saç dökülmesinden endişe edenler, Arimidex'i anti-aromataz olarak tercih edebilir, çünkü Proviron, sonuç olarak DHT'nin bir şeklidir.

Bir kürden sonra, başta yüksek aromatizasyon ve devam eden estradiol seviyesinin yükselmesi nedeniyle doğal testosteron seviyeleri ciddi şekilde bastırılır. Bu, doğal testosteronun hızlı bir şekilde geri kazanılmasını sağlamak için adımlar atılması gerektiği anlamına gelir. Zehirsiz, kuvvetli bir kütle oluşturucu olduğundan, çoğunlukla uzun 10-12 haftalık kürler kullanılır. Böylece bazı testiküler küçülmeler de meydana gelecektir. İnsanların, HCG ve Nolvadex / clomid'in bir post-cycle terapisi olarak şart olduğunu ve her ikisinin de hedefimize ulaşmada eşit derecede önemli olduğunu  ve Testosteron Cypionate'in yan etkilerini minimize etmeyi görmek çok önemlidir. HCG enjeksiyonu, kürün son haftasında başlamalı ve her 5-6 günde bir 1500-3000 IU kullanılarak 3-4 hafta devam ettirilmelidir. HCG, LH'ye bir alternatif olarak hareket edecek ve endojen testosteron kürünü başlatacak ve böylece testis boyutunu bir kez daha artıracaktır. Son testosteron atışından yaklaşık 2 hafta sonra Nolvadex / Clomid siklusu başlatılmalıdır. 40 mg Nolva veya 150 mg kullanımından , iki hafta boyunca günde iki kez, ardından 20 mg Nolvadex veya 100 mg Clomid ile günde iki kez daha yeterli olmalıdır. HCG'nin doğal testosteronun kendisini baskıladığını ve Nolvadex / Clomid'i bitirmeden en az 2 hafta önce kesilmesi gerektiğini daima unutmayın.



Related Articles

0 yorum:

Yorum Gönder

Bazı Paylaşımlar

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Attention

Disclaimer (Feragatname)


Web sitesinin yalnızca bilgi amaçlı olduğu ve web sitesi sahipleri ve operatörlerinin, site içeriği için tamamen veya kısmen hiçbir şekilde sorumlu olmadığı unutulmamalıdır. Sahipleri ve operatörleri yasadışı steroid kullanımından sorumlu değildir ve steroid kullanımını teşvik etmemektedir.


Web sitesi yalnızca kişisel, ticari olmayan kullanım için kullanılmalı ve metin, grafik, logo, resim, ses, video vb. Web sitesinin içeriği bu web sitesinin malıdır ve çoğaltılamaz, aktarılamaz veya dağıtılmamalıdır. izni. Bazı ülkelerde steroidlerle ilgili tüm satın alma, kullanma, yeniden satış, dağıtım ve tüm işlemlerin yasadışı olduğunu ve site ziyaretçilerinin tüm yasal ve sağlıkla ilgili komplikasyonlardan tamamen sorumlu olduğunu lütfen unutmayın.


Web sitemizi ziyaret edenler, siteye girerek, bu sitenin sağlayıcılarını, sahiplerini ve yaratıcılarını, doğabilecek herhangi bir sorumluluktan serbest bırakır ve deşarj eder. Açıkça burada verilmeyen herhangi bir hak saklıdır ve bu bildirimin içeriği herhangi bir zamanda, herhangi bir bildirimde bulunmaksızın, takdir yetkimiz dahilinde değiştirilebilir. Bu Sitenin kullanımı, Feragatnameyi, Gizlilik politikamızı ve kullanım şartlarımızı okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi ve herhangi bir şart veya yasal yetkiye sahip olmadan bunları kabul ettiğinizi gösterir.


Web sitesi yalnızca bilgi sağlamak amacıyla diğer web sitelerine bağlantılar içerir ve bu bağlantılarla ilgili içerik veya herhangi bir şey teşvik etmemektik veya onaylamamaktayız. Bu web sitesinin ve sahiplerinin ve operatörlerinin gizlilik uygulamaları, faaliyetleri veya bu sitelerin içeriğinden hiçbir şekilde sorumlu değildir. Web sitemize erişerek, tam bir rıza göstermiş oluyorsunuz ve bu Web sitesinin sahipleri ve operatörlerinden düzenli olarak e-posta yoluyla bilgi almayı kabul ediyorsunuz.



Please note that the website is meant only for informational purposes and the website owners and operators are not in any way liable, in whole or in part, for the site content. The owners and operators are not responsible for illegal steroid use and do not promote the use of steroids.


The website should be used only for individual, non-commercial use and content of website, including text, graphics, logos, images, audio, video, etc. are property of this website and should not be reproduced, transferred, or distributed without written permission. Please note that the purchase, use, resale, distribution, and all actions related with steroids are illegal in some countries and site visitors are fully responsible for all legal and health complications.


The visitors to our website, by accessing the site, releases and discharges the providers, owners and creators of this site from any and all liability which might arise. Please note that any rights not expressly granted herein are reserved and the contents of this statement may be altered at any time, at our discretion, without any notice. Use of this Site indicates that you have read and agreed to our Disclaimer, Privacy policy, and terms of use and agree to them in full and without any conditions or legal authority.


The website contains links to other websites for the purpose of providing information only and we do not promote or endorse content or anything else in the respect of these links. This website and its owners and operators are not responsible in any way whatsoever for the privacy practices, activities or content of such sites. Even though we make every single effort to provide virus-free files, we do not guarantee uncorrupted files. By accessing our website, you provide complete consent and agrees to receive information via email from the owners and operators of this Website on a regular basis.